Algemene informatie

Wat is stichting Masaro?
Masaro is het middeel om alle idiote plannen, creatieve ideeen en idealen van Sara en Maartje vorm te kunnen geven. Ontstaan als een wild plan, terwijl we dronken op de dansvloer stonden en nu uitgegroeid tot iets serieus leuks.

Het doel van onze stichting is om door middel van het organiseren van allerlei activiteitennmee te werken aan de ontwikkeling, maar ook het behoud van folklore. Folklore in de breedste zin van het woord, maar met name de dans, want daar ligt onze grootste passie.
Dat willen we doen door het organiseren van allerlei activiteiten, die net even anders zijn dan wat er al is. Denk bijvoorbeeld aan een bal met een thema, een weekend voor tieners of een scholenproject met presentatie in kostuum.
Omdat we het zelf ook heerlijk vinden om te dansen en iets te creeren zijn we naast het organiseren van diverse activiteiten ook aan het werk als dansduo.

Wat kan Masaro voor jouw betekenen?
Ten eerste kan je natuurlijk meedoen met een van de activiteiten die wij organiseren. Daarnaast zijn wij ook in te huren voor het organiseren van:

- Een bal met een bijzonder tintje;
- Dansprojecten in school;
- Workshops
- Verjaardagsfeestjes;

Ook hebben wij een collectie kinder- en tienerkostuums die eventueel te huur zijn.
Heb je zelf wensen en/of ideeen, die hier niet genoemd worden, maar wel passen binnen ons werkveld, neem dan contact met ons op, wij zijn overal voor in.

 
Tienerweekend 2015


Stichting Masaro 2013 - Sara Damen 06-24928789 - Maartje Ligthart 06-58922607 - info@masaro.nl