Historie

2011
Tienerweekend6

2010
Tienerweekend 5

2009
Tienerweekend 4

2008
Tienerweekend 3
Dit keer werd het tienerweekend gehouden in Slot Penningsveer in Haarlemmerliede. Het thema was feest, en een feest was het! Van Sinterklaas tot Pasen en van Kerst tot Luilak. Bij aankomst werden de tieners verwelkomt door Sinterklaas met een aantal Zwarte Pieten. Verder was er een housewarming party, paaseieren zoeken, nieuwjaarsfeest, was iedereen wel een keer jarig, enz. enz.
Uiteraard werd er ook gedanst, een diner in oosterse sferen en s'avonds was er bal.
Ook dit wekend werd weer afgesloten met een leuke presentatie voor de ouders.


2007

Tienerweekend 2
Het tweede Masaro-tienerweekend (november 2007) was weer een groot succes. Het vond deze keer plaats op het scouting labelterrein Harderhaven in Zeewolde.
Geheel in het thema 'dansfilms' moesten alle tieners auditie doen bij aankomst, om aan het weekend te kunnen deelnemen. Nadat alle tieners (gelukkig) waren toegelaten, was er een Amerikaans 'diner', bal en een film compleet met popcorn en cola.
Zaterdag hadden we een 5-gangen diner met Hollywood entrée en later op de avond acts van de tieners.
Naast alle volksdanslessen waren er ook lessen filmdans; Rock&Roll en op zondagochtend een les a la Fame.
Nadat we weer een korte presentatie voor de ouders hadden verzorgd, ging iedereen bekaf maar tevreden naar huis.
Klik hier voor de foto's en hier voor het kamplied.

Tienerweekend 1
In maart 2007 organiseerde Stichting Masaro voor het eerst een weekend speciaal voor tieners in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar. In het prachtige scoutinggebouw ‘het Kruithuis’ in Delft werd er een heel weekend gedanst en heel veel lol gemaakt.
Het thema van het weekend was ‘oude tijden herleven’. Er was onder andere een nachtspel, een diner en bal in middeleeuwse sferen en op zondag een workshop hofdansen.
Het weekend werd afgesloten met een presentatie van de hofdansen waarbij iedereen weer op zijn mooist aangekleed was. Alle tieners waren erg enthousiast en kijken al weer uit naar het volgende weekend…. 
Een aantal van de reacties die we in de evaluaties kregen:
- Super leuk weekend en jullie moeten er nog heel lang mee door gaan hoor. Het was super leuk. Tot volgend jaar.
- Ik kreeg na het weekend een paar enthousiaste dochters terug, die hadden genoten.
- Nogmaals bedankt voor alle organisatie en tomeloze inzet.
- STOER
- Volgend jaar weer!
- Leuk initiatief! Voor herhaling vatbaar.

Klik hier voor de foto's van het tienerweekend en hier voor het kamplied.

Carnabal
De tweede editie van het carnabal was geheel in het thema van Carnival de Rio. In warme sferen kon je genieten van het dansen, de muziek, een overheerlijke cocktail en natuurlijk de samba.
Een groep tieners uit Haarlem en Heiloo gaf een show ten beste en de liefhebbers konden mee doen met een mini-workshop sambadansen.
Natuurlijk werd er de hele avond weer heerlijke muziek gemaakt door ons eigen Masaro-orkest dat zich voor de gelegenheid ook fraai had uitgedost. Zo had je Rob de zeerover, Stef had zich in een of andere arabische jurk gehesen en zelfs Jeroen had op een gegeven moment een hoed op zijn hoofd.
Ondanks dat de avond niet heel erg druk bezocht was, zat de sfeer er goed in en was het een geslaagd bal!
Klik hier voor de foto's van het carnabal.
 
2006
Carnabal
In februari 2006 organiseerde stichting Masaro haar eerste activiteit; een Carnabal.
In de grote zaal van de Rekere in Alkmaar hielden zij een bal met het thema het Venetiaanse Carnaval.
Speciaal voor deze gelegenheid was er een orkest samengesteld, bestaande uit: Jan Jaap Spaargaren (blaasinstumenten), Stef Koopman (accordeon), Tom Dam (Viool), Rob Kerkhoven (tambura), Joris Thomassen (contrabas) en Jeroen Smoorenburg (slagwerk).
Net zoals je vaak in Venetie ziet, werd het feest opgeluisterd door een steltloper en kuntemaker. Ook was er een vrouwe mystica en werden er maskers uitgedeeld. Aan het eind van de avond werd bekend gemaakt wie de koning en de koningin van het bal waren die vervolgens de ijswals samen dansten.
Klik hier voor de foto's van het carnabal.

 
Tienerweekend 2015


Stichting Masaro 2013 - Sara Damen 06-24928789 - Maartje Ligthart 06-58922607 - info@masaro.nl